Hoi, wij zijn de nieuwe leerlingenraad en willen ons graag aan jullie voorstellen!

leerlingenraad

Van links naar rechts: Nicci (gr.8), Steije (gr.4/5), Bram (gr.7), Kyran (gr.6) & Julian (gr.5)

Wij willen samen met jullie de school nog beter en gezelliger maken. Daarbij denken wij bijvoorbeeld aan leuke dingen om te spelen op het plein en meer handvaardigheid in de klassen.

Ook willen we de school vrolijker maken en versieren met mooie tekeningen van kinderen, vooral bij de feesten en het thematisch werken.

We vinden het ook belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft op school en we leuk met elkaar omgaan. We willen daarom de lessen van De Vreedzame School en de mediatoren goed gebruiken.

We zoeken ook naar oplossingen als er een probleem is, zoals nu met onze fietsenrekken op het plein. Als wij nieuws hebben over de school dan laten we dat weten via FB, klassenbord en de website.

Natuurlijk hebben wij de hulp van alle kinderen van de school nodig, zodat we met elkaar de school steeds een beetje kunnen verbeteren. Heb je een goed idee dan kan je dat opschrijven en in onze brievenbus doen.

Ook kan je ons altijd aanspreken en dan zullen wij het in onze vergaderingen bespreken.

Groetjes, De leerlingenraad obs De Dukdalf