afsluiting KBW

Een zeer geslaagde Kinderboekenweek op obs De Dukdalf. Het thema ‘Voor altijd jong’ werd in alle groepen uitgebreid uitgewerkt en de creaties van de kinderen waren dan ook heel erg mooi!

We hebben deze weken heel veel bezoek gehad van de opa’s en oma’s  van verschillende leerlingen, die een mooi verhaal kwamen voorlezen in de groep(en) van hun kleinkind(eren).

Heel hartelijk dank hiervoor!

Als afsluiting van de Kinderboekenweek verzamelden alle leerlingen zich in de grote hal voor een feestelijke activiteit. Tevens werden de leerling mediatoren en de  leerlingenraad  geïntroduceerd en werden de diploma’s uitgereikt door de directeur.

De vakantie werd daarna gezellig ingeluid met het speciale dansje van de Kinderboekenweek.