High Tea

Ter gelegenheid van de dag van de Talen zijn in heel Europa een reeks van evenementen en activiteiten georganiseerd.

Nu wordt er al vanaf groep 1 lesgegeven in het vak Engels op De Dukdalf, maar vandaag hebben de leerlingen extra bezoek gekregen van hun native speaker Mister Jono.

Behalve groep 8 , deze groep heeft les gekregen van een docent TTO Tekenen van het Walburg College te Zwijndrecht.

3 ‘oud’ leerlingen kwamen met hem mee om de kinderen extra uitleg te geven over tweetalig onderwijs. Wat spraken zij al goed Engels!

De kinderen zijn erg enthousiast aan de slag gegaan met de opdracht die hen werd uitgelegd in het Engels, dus opperste concentratie was zeker een vereiste.

De dag van de Talen werd in iedere groep afgesloten met een  heerlijke High Tea.