kikkerpad

Op woensdag 21 september brachten de kinderen van groep 3 en 3/4 onder begeleiding van een aantal ouders ( en een oma)een bezoek aan ’t Weetpunt om daar het “ kikkerpad ” te lopen.

Het was gelukkig mooi weer en we werden vriendelijk ontvangen door 2 vrijwilligers die ons uitleg gaven.

Onder begeleiding van een ouder/oma gingen de kinderen op pad op zoek naar de borden met kikkers. Bij elk bord moest er een natuuropdracht gedaan worden. Het waren er 12 in totaal.

Er werd naar kikkers gezocht, met een schepnet waterdiertjes gevangen, die weer beken konden worden enz.

Het was een leuke, leerzame ochtend en de kinderen waren erg enthousiast.

We willen de ouders en oma die voor het vervoer en begeleiding gezorgd hebben, dan ook hartelijk bedanken.

Het hele jaar door worden er op ’t Weetpunt natuuractiviteiten voor kinderen georganiseerd.

Op zaterdag- en/of woensdagmiddag zijn de kinderen, onder begeleiding van een (groot)ouder daar van harte welkom.

Hier volgt een overzicht van de natuuractiviteiten:

Woensdagmiddag van 14.30 – 16.00 uur

• 19-10: vruchten van de herfst zoeken